Program Schedule

Home > Program Schedule
Time Program Speaker Affiliation Nationality Video
09:30~10:20 (50mins) Registration (등록) - - -
10:20~10:25 (5mins) Introduction(인사말) - - -
10:25~10:40 (15mins) Opening Ceremony(웨어러블 LED 쇼) - - -
10:40~11:40 (60mins) How to integrate electronics in textile (섬유와 전자기기를 통합시키는 방법) Philipp Schwarz Wearable Life Science
/Antelope club
/CEO
Germany(독일) 확인
11:40~12:40 (60mins) Bodycraft & the Biobody: The Future of Wearables as a Second Skin (세컨 스킨으로써의 웨어러블 미래) Dr.Amanda J.Parkes Manufacture NY
/CEO
USA(미국) 확인
12:40~14:00 (80mins) Luncheon (오찬) - - -
14:00~15:00 (60mins) How to bridge the gap between fashion and technology (패션과 기술의 차이를 극복하는 방법) ANINA NET 360 Fashion Network
/CEO
USA(미국) 확인
15:00~16:00 (60mins) High end technology and Italian fashion designed around elite athletes to enhance performance (운동선수의 활동성 강화를 위해 디자인된 이탈리안 패션과 전문기술) Andrea Rinaldo Xmetrics
/CEO
Italy(이탈리아) 확인
16:00~17:00 (60mins) habits : the key to creating great fashion tech (Habits: 훌륭한 패션기술의 창조를 위한 방안) Liz Salcedo Everpurse
/CEO
USA(미국) 확인
Fashion Futures 2017 International Symposium Secretariat
Phone : +82-53-424-1400      Fax : +82-53-431-2100
Address : Jeong-mu B/D 5F, 26 Seoseong-ro, Daegu, Korea
hogukro43gil,buk-gu, daegu, korea
한국패션산업연구원
사업장 주소 : 대구광역시 동구 팔공로 45길 26      Tel : 053-721-7400      Fax : 053-986-6355
마이스코㈜
사업자등록번호 : 166-86-00148 전화번호:053-424-1400 대표자 : 김동영
사업장 주소 : 대구광역시 중구 서성로 26 정무빌딩 5층
Copyright FF2016. All rights reserved.

오늘은 더이상 보지않기